День волонтера у ЗОШ №1

День волонтера у ЗОШ №1

Ще з давніх часів доброта і милосердя були в традиціях нашого народу. Природним вважалося допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок бездомному. У народі говорять: «Стався до людей так, як хочеш, щоб вони ставилися до тебе».

Напередодні Міжнародного дня волонтера у Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 було проведено ряд заходів, метою яких було відзначення важливої ролі доброчинців, які стали справжніми ангелами-охоронцями для багатьох громадян, що потребують допомоги. По класах відбулися виховні години, бесіди, патріотичні уроки на теми: «Волонтерський рух у ЗОШ №1»; «Волонтерство: особистість, сім'я, суспільство», «Волонтери - ангели-охоронці», «Допомагай іншим!» Протягом тижня у школі проходила акція «Подаруй один одному почуття радості». На І поверсі було організовано виставку малюнків «Я – юний волонтер».

Члени волонтерського загону «Добра воля», який уже кілька років поспіль діє у школі, підготували лінійку «Волонтерство – добра справа», випустили стіннівку «Добра справа». Учні розповіли про необхідність підтримки волонтерської діяльності і агітували інших школярів стати учасниками загону.

Волонтерська діяльність набирає все більшого розмаху, і незважаючи на всі труднощі, які нашій державі доводиться долати, вражає згуртованість, патріотизм та небайдужість тисяч українців. Волонтери не отримують матеріальної допомоги у вигляді заробітної плати, проте вони мають дещо інше – моральне задоволення, відчуття необхідності допомагати.

/Files/photogallery/959/PB261382.JPG

/Files/photogallery/959/PB241396.JPG

/Files/photogallery/959/PB241391.JPG

/Files/photogallery/959/PB241390.JPG

/Files/photogallery/959/PB261388.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 242