День пам'яті жертв голодоморів

День пам'яті жертв голодоморів у Сватівській ЗОШ №1

Осінні дні навівають важкі хвилини роздумів над минулим нашої Батьківщини. Голодомор. Ця скорботна подія ніколи не буде забута українським народом.

З метою гідного вшанування загиблих від геноциду Українського народу, вчиненого тоталітарним сталінським режимом у Сватівській ЗОШ №1були проведені наступні заходи.

25 листопада відбулася загальношкільна лінійка «Страшні роки моєї України». Учні шкільного самоврядування розповіли про страшні події 1932-1933 років. Наприкінці заходу присутні вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання. Також були проведені виховні години: «Скорботна пам'ять поколінь», «Правда про ті роки», «Геноцид українського народу», відкриті години спілкування: «Голодомор на Слобожанщині», «Голодомор – пам’ять та біль», «Забуттю не підлягає», диспути: «Український голодомор в історії й літературі», «Голодомор та його наслідки для українського суспільства», «Голодомор мовою фактів» присвячених Дню пам’яті жертв голодоморів. Учні 8-11 класів переглянули відеофільми: «Маленьке життя», «Жорна», «Жовтий князь». У фойє школи була організована виставка тематичної літератури «Голодомор в Україні – біль нашого народу».

Прес-центр ЗОШ №1

/Files/photogallery/959/DSC00964.JPG

/Files/photogallery/959/DSC00975.JPG

/Files/photogallery/959/DSC00977.JPG

/Files/photogallery/959/DSC00979.JPG

/Files/photogallery/959/IMG_8490.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 249