Учбова тривога

Учбова тривога

7 листопада у ЗОШ №1 відбулася учбова тривога.Після сигнальної сирени всіх учнів евакуювали зі школи на вулицю, де на них вже чекали працівники МНС. Вони розповіли присутнім про те, як себе треба вести під час евакуації та як себе поводити під час пожежі вдома.

Пам’ятка!

1. При виявленні пожежі необхідно повідомити про пожежу в пожежну частину по телефону 101. Задіяти систему сповіщення, повідомити керівника учбового закладу.

2. Усіх учнів (вихованців) слід виводити назовні через коридори згідно з планом евакуації.

3. Усіх евакуйованих із будівлі учнів (вихованців) перевіряють за наявними поіменними списками груп/класів (за журналом обліку занять). У разі виявлення відсутності когось із учнів або працівників, негайно з’ясовують, хто та де бачив його (її) востаннє, і передають цю інформацію представнику оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, яка прибула до місця виклику.

4. Знеструмити будинок закладу. Організувати збір добровільної пожежної дружини та поставити перед нею завдання згідно з функціональними обов’язками. Негайно організувати гасіння пожежі із застосуванням первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) та (за потреби) внутрішніх пожежних кран-комплектів.

5. Якщо немає безпосередньої загрози, організувати евакуацію матеріальних цінностей, згідно із заздалегідь розробленим планом першочерговості евакуації, а також евакуювати печатку, штампи, готівку, яка є в касі, обліково-бухгалтерську документацію, розробки, документи тощо

/Files/images/123312.jpg/Files/images/1233122.jpg
































/Files/images/1233133.jpg/Files/images/1233144.jpg

Прес-центр ЗОШ №1

Кiлькiсть переглядiв: 275