Лицар обов’язку громадського

Лицар обов’язку громадського

З 4 по 8 листопада в ЗОШ №1 проходив тиждень, присвячений 150-річчю з дня народження Б.Д. Грінченка _ відомого в українській культурі талановитого письменника, фольклориста, етнографа,педагога. Серед великих людей України Борисові Грінченку належить особливе місце.

У рамках цього тижня було проведено низку заходів. Відкривала його урочиста лінійка на честь цієї події. Протягом тижня в школі проходила виставка творчих робіт учнів. Вони створювали газети ,презентації.

Серед учнів 7 класу було проведено конкурс на кращого читача байок «Грінченко _ байкар». У 4 класі вчителі провели годину спілкування «Люби своє, читай _ українське!» Для учнів 1 класу старшокласники виготовили рукописні книжечки і подарували їм. Учні 9-11 класів переглянули презентацію про Б.Грінченка, дізналися більше про його діяльність та життєвий шлях. Завершився шкільний тиждень заходом «Лицар обов'язку громадського», в якому приймали участь учні 8_11 класів.

Ми дякуємо вчителям української мови Т.В. Пономарьовій, Н.О. Білоцерківській та бібліотекарю С.М. Шульженко за проведений тиждень.

Підготувала учениця 11 класу,Маргарита Кучеренко

/Files/images/009911.jpg
















/Files/images/009912.jpg

















/Files/images/009913.jpg


















/Files/images/009914.jpg



















Кiлькiсть переглядiв: 253