День Збройних Сил України

За нашу рідну Україну,

Що зберегли за всі віки –

Широким степом пісня лине,

Шануймо вас, захисники!

6 грудня відзначається День Збройних Сил України – це національне свято всіх військовослужбовців, захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України.

З метою вшанування бойових подвигів, патріотизму і мужності, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Україні та її народові, захисту територіальної цілісності, національних інтересів та європейського вибору нашої держави, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій, сприяння патріотичному вихованню населення та належного відзначення Дня Збройних Сил України учні Сватівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 провели урочисту лінійку. Із самого ранку учнівський актив у складі старших школярів провели патріотичну акцію «Долоньки щастя». Під час перерв усі бажаючі писали на долоньках побажання миру та добробуту та розміщували їх на карті України, яка висітиме у школі, щоб кожен бажаючий міг поглянути, якою ж прагнуть бачити діти Україну, про що мріють.

Віримо, що в Україні буде все гаразд, що будемо жити під чистим та мирним небом!

Тож іще раз хочемо привітати всіх військовослужбовців із цим святом та побажати вам усім незламної волі у подоланні труднощів, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань!

Кiлькiсть переглядiв: 198