«Мама, тато, я – спортивна сім´я»

Спорт – це життя, це культура, це сила, це здоров’я…

6 квітня сім´я Перепелиць: мама Галина, тато Максим та донька Ірина, яка є ученицею 3 класу Сватівської ЗОШ І-ІІІ №1, взяла участь у районній спартакіаді «Мама, тато, я – спортивна сім´я».

Змагання виявилися цікавими і захоплюючими, оскільки поєднували у собі спорт, розваги та здорову конкуренцію. За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому метою даного заходу був здоровий спосіб життя та пропаганда сімейних цінностей.

Під час змагань команда «Друзі спорту» взяла участь у спортивних естафетах, конкурсах, показала справжній приклад єднання, підтримки один одного та взаєморозуміння, продемонструвала спритність, координацію, влучність та швидкісно-силові якості.

Захід подарував усім здоров‘я, бадьорість і силу – як батькам, так і їхнім донечкам і синочкам. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі. Учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу. Батьки та діти були нагороджені почесними грамотами Сватівської районної державної адміністрації та Сватівської районної ради, цінними подарунками та запашним короваєм.

Кiлькiсть переглядiв: 192