Урочиста лінійка «1939 – 1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!»

У ці травневі дні в календарі українців є дві особливі дати: 8 травня – День пам’яті та примирення та 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, які викликають відчуття гордості за наш народ й водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами українських доль, нездійсненних мрій і задумів.

7 травня в Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 всі зібралися на урочисту лінійку «1939 – 1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!», прикріпивши до свого одягу червоні маки як символ пам’яті про тих, хто загинув у роки війни.

На шкільному святі були присутні представники Сватівського райвійськкомату: старшина Ігор Ревтов, старший солдат Маргарита Столяр.

Гості привітали всіх присутніх зі святом та побажали всім здоров’я, добра і миру.

Ведучі розповіли про героїчне минуле нашого народу та згадали всіх поіменно, чиє життя забрала війна. Вшанували пам’ять загиблих воїнів Другої світової війни, учасників АТО хвилиною мовчання.

Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими.

Кiлькiсть переглядiв: 143