Патріотична акція «Школярі Сватівщини за мир в Україні»

Патріотична акція «Школярі Сватівщини за мир в Україні»

З 23 січня до 6 лютого в Сватівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1відбулася патріотична акція «Школярі Сватівщини за мир в Україні». Ця акція мала важливе значення, адже дозволила висловитися кожному учневі, не зважаючи на вік, з приводу подій в Україні, підтримати наших захисників та проявити патріотичні почуття. Слова підтримки необхідні солдатам в такий складний час, і через це малюнки доповнювалися написанням листів з закликами до миру та єдності.

Основною темою для зображування мали приклади звитяги та мужності наших воїнів під час АТО. Усі діти, з1 по 11 клас, виявили неабиякий інтерес до акції та з величезним бажанням прийняли в ній участь.

Не залишилися осторонь і шкільне учнівське самоврядування разом з волонтерським загоном «Добра воля», які зробили значний внесок в поширення тематики малюнків та кількості учасників, закликаючи й інших учнів до активної співпраці.

Насамкінець хочеться зазначити, що вся шкільна родина ЗОШ І-ІІІ ст. №1 завжди охоче бере участь у різноманітних заходах, акціях патріотичного спрямування, виступає на засадах миру та злагоди в нашій державі, що й продемонстрували учні нашого навчального закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 172