Театральна весна - 2016

Театральна весна - 2016

17 березня театральний колектив «Віват» Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 прийняв участь у районному фестивалі «Театральна весна – 2016». Глядачам та журі була представлена п’єса Марка Кропивницького «По щучому велінню, по моєму хотінню».

Журі відзначило колективною грамотою майстерну гру юних театралів. Грамоти за високу виконавчу майстерність отримали виконавець головної ролі Хома – Мірошниченко Євген, учень 9 класу та Гаврило і Циган – Павленко Дмитро, учень 8 класу. Також була ще одна радісна звістка школярі середньої групи пройшли в фінал.

25 березня відбувся заключний етап фестивалю. У фіналі наші театрали вражали глядачів своєю харизмою, майстерною грою.

І хоч журі було складно оцінювати театральні колективи, зважаючи на їх різну направленість, багатожанровість та неординарність, але, беручи за основу критерії оцінювання та власні відчуття від побаченого, переможців було визначено. Наш колектив був нагороджений дипломом Гран-прі та отримав в подарунок солодощі та акустичну систему від Сватівської райдержадміністрації та Сватівської районної ради.

Наша шкільна родина висловлює щиру подяку за натхненну роботу керівнику театрального гуртка Білоцерківській Наталії Олексіївні.

Так тримати й далі!

Прес-центр ЗОШ №1

Кiлькiсть переглядiв: 204