День українського добровольця

День українського добровольця у Сватівській ЗОШ №1

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань з 9 по 14 березня у Сватівській ЗОШ №1 були проведені наступні заходи.

У школі відбулася тематична лінійка «Шануємо Вас, наші захисники». Ведучі ознайомили присутніх з історією створення добровольчих батальйонів. На завершення заходу прозвучала пісня «Україна – це ти» у виконанні учнів 5 класу Огданського Максима та Огданського Владислава.

У рамках тижня, присвяченого Дню українського добровольця, по класам пройшли виховні години, години спілкування, круглі столи: «Наш дух не зламати, свободу не вбити», «Слава Україні та борцям за її волю», «Я – українець і цим пишаюсь», «Збережемо гідність і свободу українського народу». Учні 9-11 класів переглянули відеофільми: «Біль мого народу», «Двадцять свідчень про переламний день протистоянь на Майдані», «Зима, що нас змінила» (листопад 2013 – лютий 2014року).

У бібліотеці була оформлена виставка тематичної літератури «Пам'ять про героїв стукає в наші серця».

Такі заходи формують в учнів почуття відповідальності за майбутнє своєї Батьківщини

Прес-центр ЗОШ №1

Кiлькiсть переглядiв: 326