Участь у литовсько-українському проєкті «Заохочення освітніх ініціатив у Новій українській школі: на шляху до змін – 2019»

У межах реалізації литовсько-українського проєкту «Заохочення освітніх ініціатив у Новій українській школі: на шляху до змін – 2019» і співпраці Луганського ОІППО з Литовським центром дітей та молоді з 29 вересня по 06 жовтня тривав робочий візит керівників і педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Луганської області до Литовської Республіки (м. Вільнюс).До складу делегації освітян Луганської області ввійшли: директор нашої школи –Тетяна Христос та вчитель української мови та літератури Наталія Білоцерківська.

Перебування у Литві було насиченим і цікавим. Під час тренінгів учасників знайомили з кращими практиками литовських педагогів, ознайомили із Концепцією «Хороша школа», яка впроваджується у Литві з 2015 року. Учасники відвідали литовську прогімназію «Ąžuolyno», дізналися про особливості організації освітнього процесу, відвідали уроки, познайомилися з учнями та вчителями.

Чотири дні перебування у Литві пролетіло непомітно. Участь у проекті «Заохочення освітніх ініціатив у Новій українській школі: на шляху до змін – 2019» надає унікальну можливість отримати європейський досвід та знання.

Кiлькiсть переглядiв: 191